PIZZERIA GRILLROOM RESTAURANT DE SPECIALIST

PIZZERIA GRILLROOM RESTAURANT DE SPECIALIST Specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 689 beoordelingen
20 sep 2021 om 14:47 Ik betaalde voor extra champignons en salami, maar moest met een loep zoeken naar champignons en salami. Dat komt de laatste tijd vaker voor. Er is sinds kort een nieuwe pizzabezorger in Nuenen. De Specialist moet oppassen dat zij hun klanten niet verlie
19 sep 2021 om 20:06 Bestel hier vaker eten zonder klachten maar vandaag had ik een broodje doner waarvan het broodje zeer taai en droog was
19 sep 2021 om 8:59 Stil not caming
14 sep 2021 om 10:15 Eten was goed, niets mis mee. Bezorgtijd was 1 uur. Na andarhalf uur maar eens gebeld, begon meneer meteen tegen me te schreeuwen dat het druk was... na weer een half uur was het eten er, op de grond voor de deur aangebeld en meteen aangelopen.. heel raar
10 sep 2021 om 8:59 duurde meer dan 1,5 uur, en na twee keer bellen kregen we geen eten.
20 aug 2021 om 22:12 Was weer prima
17 aug 2021 om 10:24 Friet was extreem slap en alles ervan weggegooid en vond het weinig vlees voor de 15eur die ik betaald heb
15 aug 2021 om 1:58 Na ruim een uur nog steeds geen maaltijd... het bleek dat men het vergeten was , het bonnetje was er wel maar niet gezien ofzo... met veel sorry kwam het uiteindelijk wel.
12 aug 2021 om 21:15 Bezorging was meer dan een half uur te laat. Broodjes waren verbrand. 1 broodje was al 1 kant zelfs helemaal pikzwart.
10 aug 2021 om 23:20 levering had naar mijn mening wel wat eerder gemogen. 18:00 besteld; levering 19:30. Beetje laat
10 aug 2021 om 1:17 Eten was erg lekker en goed, helaas duurde de bezorging 1.5 tot bijna 2 uur lang..
4 aug 2021 om 1:39 Bestellen hier vaker en nog steeds dik te vreden vriendelijke bezorger.