PIZZERIA GRILLROOM RESTAURANT DE SPECIALIST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Restaurant De Specialist. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 16:15 Bezorgtijd: op tijd. Beide pizza's lagen schots en scheef in de dozen. Bij de pizza Rimini aangegeven: ZONDER uien en extra champignons en salami. Echter de pizza lag vol met uien en de betaalde salami/champignons ontbraken!!! :-(
20 nov 2022 om 20:17 Veel te duur voor wat je krijgt
6 nov 2022 om 11:52 Pizza döner leek wel een margarita. Bezorger drukt belachelijk veel je bel in en gooit je pizza voor de deur en rijd weg. Pizza was het geld niet waard
24 okt 2022 om 8:43 De pizza's waren heerlijk, knapperige bodem en rijkelijk belegd. Het duurde 1 uur voordat het bezorgd werd. Dit was wel de tijd die aangegeven was, maar met een afstand van nog geen 10 minuten rijden, er ruim 60 minuten over doen, vind ik apart.
5 okt 2022 om 20:41 eten was goed alleen de cocktail saus was wel heel dun en de bezorger belde aan zette het vd deur en reed bekant weer weg op zijn scooter
3 okt 2022 om 8:30 Alle vleesgerechten smaakte naar dezelfde kruiden. Dat is jammer. Sausen aan de dunne kant. Frietjes waren heerlijk!
1 okt 2022 om 13:15 Na 1u nog geen eten terwijl ik de melding had gedaan ‘zo snel mogelijk’. Gebeld na 1u en toen kreeg ik te horen dat ze er aan gingen beginnen
30 sep 2022 om 20:37 prima
30 aug 2022 om 21:12 Voor stokbrood en een durum helaas heel lang moeten wachten.
27 aug 2022 om 22:45 Prima eten,
26 aug 2022 om 19:44 Het was weer heerlijk de pizza hawai en kapsalon. De tijdsindicatie klopte exact. En het eten was goed warm.
6 aug 2022 om 21:59 Mager belegd. Goed bereid.