PIZZERIA GRILLROOM RESTAURANT DE SPECIALIST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 869 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Restaurant De Specialist. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2024 om 19:15 Je zou haast denken dat het een vegetarische Kapsalon was zo weinig vlees zat erin. Wat erin zat was vrijwel smaakloos. Erg duur voor wat je krijgt, nooit meer.
27 jan 2024 om 21:50 Op juiste tijd bezorgd. Eten was prima .
21 jan 2024 om 9:28 Goede pizza 's bezorging duurde even omdat het druk was
20 jan 2024 om 10:15 Pizzas zijn beter dan die van Dominos of New York Pizza, hij heeft Calzones en die hebeb Doinos en New York Pizza niet
8 jan 2024 om 9:50 Goeie Pizza, lekkere dunne bodem,met 4 extra toppings zeer goed belegt. Wel jammer dat ik niet voor extra kaas kon kiezen.
7 jan 2024 om 22:38 Bifteki schotel: 2 stuks bifteki taai & kurkdroog. Wel op tijd bezorgd. (Biftekischotel in de folder/prijslijst €18, online €19)
15 dec 2023 om 21:56 Veel geld voor in een bakje gekwakt eten, waarvan de helft uit het bakje is gevallen. Lauw, onverzorgd en te laat bezorgd.
13 dec 2023 om 21:19 The taste of the food was bad... A lot of spice and they didn't have options to select more ingredients.
10 dec 2023 om 18:29 Het was weer net zo lekker, als de eerste keer. Ik (persoonlijk) zou er wel ietsje meer champignonsaus bij willen. Dat vraag ik ook volgende keer.
2 dec 2023 om 19:11 Op tijd,warm,kipdoner in kapsalon mag wat meer en grotere stukjes
19 nov 2023 om 8:52 Prima pizza, iets aan de koude kant.
17 nov 2023 om 19:09 Pizza slecht belegd, vooral veel uien